vineri, 30 martie 2012

ferme de prepelite

FERMA DE PREPELITE

And you can start a business raising quail healthy, fertile andproductive no matter where you live and to generate a considerable profit




 Daca iti doresti sa cresti prepelite asa cum trebuie, fara sa PIERZI BANI pe prepelite care mor sau nu fac oua, atunci, trebuie sa citesti in continuare, Inainte sa incepi sa cresti prepelite....

De ce ferma de prepelite?
  • Necesita spatii reduse de crestere (pasarile crescute în baterii de custi permit o mai mare încarcatura pe metrul patrat), amplasate la sat sau la oras, amenajate în cladiri existente.
  • Cheltuielile cu echiparea crescatoriei si cu procurarea materialului-matca sunt, de asemenea, mici.
  • Cresterea pasarilor si mai ales a prepelitelor este o activitate restrânsa în România; de aceea nu va exista concurenta în plasarea produselor.
  • Cheltuieli relativ mici cu materialul-matca si pentru echiparea tehnologica.
  • Timp redus pentru îngrijirea pasarilor.
  • Solicitari de export în conditii de plata avantajoase.
  • Daca afacerea se axeaza pe cresterea prepelitelor: rezistenta la boli, ouatul precoce, regulat si abundent si cresterea rapida fac din aceasta specie alegerea perfecta.
  • Carnea si ouale de prepelita sunt recunoscute pentru un gust deosebit de apetisant, dar la acesta se adauga recomandarile medicale de consumare ale acestora.
  • Carnea si ouale de prepelita sunt solicitate la export, iar piata mondiala a acestor produse este foarte favorabila.
  • Profitul realizat poate fi scutit de impozit, prin aplicarea unor legislatii de încurajare a acestei activitati noi.
În cazul în care optati pentru cresterea prepelitelor japoneze…
Cresterea Prepelitelor este o activitate distractiva, interesanta si profitabila. Dar, fiti atenti, poate fi si costisitoare, numai probleme si foarte descurajatoare.
Vrei sa cresti Prepelite corect de la inceput, dar ai multe intrebari...
  • Cat ma costa sa incep?
  • Am destul spatiu pentru a putea creste Prepelite?
  • De ce echipament am nevoie pentru a putea creste Prepelite?
  • Cat spatiu este necesar pentru o ferma de crestere a Prepelitelor?
  • Care sunt cele mai bune baterii de crestere a Prepelitelor?
Daca sunteti incepator in cresterea prepelitelor, Eu va sugerez sa incepeti cu un efectiv nu prea mare. Tine costurile de inceput la un nivel scazut, lasa experienta imperecherii prepelitelor sa creasca, dupa care mareste efectivul.
Exista si posibilitatea de a Accesa Fonduri Europene Nerambursabile. Daca vrei sa stii cum poti avea acces la ele continua sa citesti...
Ai putea de asemenea sa te gandesti,
  • Nu am incubat un ou in viata mea, cum sa incep incubarea oualelor de prepelita?
  • Ce este acest eclozionator, despre care tot aud si ce are de a face cu cresterea prepelitelor?
  • Cum poti obtine cel mai bun pret pentru echipament si pentru ouale de prepelita?
  • Odata ce am cumparat echipamentul cine o sa ma ajute sa-l folosesc pentru a infiinta o ferma de prepelite?
Atunci cand cresti prepelite, o sa fie necesar sa incubezi oua. Este foarte rar ca prepelitele sa cloceasca ouale in captivitate.Alegerea clocitoarei si a metodei de clocire optima pentru spatiul pe care il aveti este extrem de importanta.Odata ce ouale voastre de prepelita au devenit pui, nu vreti sa ii pierdeti din cauza unei tehnici gresite de eclozionare.
Ecloziunea, este abilitatea de a mentine puii de prepelita intr-un mediu controlat. Cu o caldura adecvata, mancare, apa, spatiu si aer. Cresterea puilor de prepelita are nevoie ca toate aceste componente sa fie intr-o armonie totala pana cand puii tai de prepelita vor schimba puful cu o imbracaminte uniforma de pene
Poate ai inceput deja sa cresti prepelite pe cont propriu,
  • Dar rata de iesire a puilor este dezastruasa
  • Sau ai probleme cu mortalitatea puilor de prepelita si pierdeti bani
  • Ai probleme cu imperecherea prepelitelor
  • Ai putea deasemenea sa te intrebi ce tipuri de mancare se foloseste pentru puii de prepelita, pentru prepelitele folosite la imperechere si pentru Prepelitele de carne.

… sau Prepelitele folosite pentru imperechere pur si simplu nu isi fac datoria?
Nu trebuie sa te simti in dificultate, acestea sunt probleme normale pe care oricare crescator de Prepelite le-a avut la inceput si procesul de invatare nu merge decat spre mai bine.
Atunci cand Cresti Prepelite, Greseli ce pot fi Evitate Pot Costa Scump!
Stim ca greselile de inceput si erorile pot avea consecinte nefaste in afacerile cu Cresterea Prepelitelor. Este mai bine pentru tine si pentru aventura Afacerii cu Cresterea Prepelitelor, sa intelegi toate implicatiile.
Atunci cand stii ceea ce trebuie sa faci, Prepelitele tale nu vor suferi nici un fel de stress si nici TU!
Nu poti preveni sau rezolva toate problemele care pot aparea. Dar, atunci cand esti bine informat, si atunci cand ai langa tine experienta unui maestru Crescator de Prepelite, poti preveni toate problemele care pot aparea atunci cand cresti Prepelite.
Esti aproape sa inveti tot ceea ce este de stiut pentru a incepe si managerui Ferma Ta de Prepelite, pentru a crea un profit maxim, eliminand riscul unui esec.
Preveniti moartea a cel putin 10 Prepelite, si economisiti cel putin 300 de RON pe termen scurt.
Daca ai putea salva viata a numai 10 Prepelite la prima incubare a oualelor, ai economisi in jur de 300 RON. Asta doar la prima incubare. Adauga la aceasta factorul exponential si cele 10 Prepelite care nu vor produce nimic pentru tine urmatorul sezon si ajungi la 1000 RON.
Imagineazati ca esti in posesia primelor oua de pus la incubat. Esti emotionat, incubatorul este gata si abia asteptati sa vezi cum ies puisori din ele. Fiecare zi pare o luna si arzi de nerabdare.
In sfarsit soseste ziua si trebuie sa vezi cum puisorii de Prepelita sparg cu ciocul coaja. Nu iese nimic din ou. Acum grija incepe sa se instaleze in sufletul tau. Mai astepti cateva zile si nimic nu se intampla.
Acum realizezi ca ai pierdut intreaga populatie din primele Oua de Prepelite. Sti ca ai urmat intru totul instructiunile care veneau impreuna cu incubatorul.
A sosit timpul sa iei incubatorul, eclozionatorul, bateriile de crestere. Trebuie sa ai toate cunostintele disponibile despre Cresterea Prepelitelor si esti gata sa incepi.
Daca te-ai gandit serios la acest hobby incitant si aducator de profit, dar nu ai inceput inca, atunci lasa la o parte scuzele si.. incearca...
Cum bine poti vedea Cresterea Prepelitelor a trezit interesul multor oameni, dar, doar Piata Interna exercita presiuni inca nesatisfacute, Romania importand doar anul acesta peste 40% Produse din Prepelite.

  

miercuri, 28 martie 2012

cresterea fazanilor



In urmatoarele randuri, va voi prezenta o motivatie 
a faptului ca ferma de fazani este o afacere cu viitor.

       Sfaturi pentru viitori intreprinzator,
In Europa se cresc anual peste 22 de milioane de fazani, in timp ce in America de Nord se cresc aproximativ 9,5 milioane, aceasta industrie de crestere a fazanilor, avand o importanta majora in ceea ce priveste veniturile proprietarilor de crescatorii si ocuparea fortei de munca pentru localnici.
In Romania cel mai mare crescator de fazani ramane Romsilva cu o traditie de peste 80 de ani, fazanii fiind crescuti in anumite fazanerii din diferite judete din tara, toata productia de fazani fiind exportata catre tarile din vest, in special Italia.
Fazanul este in prezent, cu iepurele si mistretul, cea mai importanta specie de vanatoare. Caracteristicile esentiale ale habitatului pentru fazan include protectia in timpul clocitului, cresterea adecvata pana la maturitate si disponibilitatea produselor alimentare si in timpul iernii.
Pierderea habitatului, sub toate formele sale, este suspectat de a fi un contribuabil la decliul speciilor de fazani. Domeniile de habitat care sunt impadurite sunt distruse din cauza defrisarilor sau penru alte scopuri, astfel fazanii raman fara habitatul propriu. Oricare ar fi motivul pentru distrugerea semnificativa a habitatului, in cele din urma duce la disparitia locurilor de habitat si implicit a fazanilor numita extinctie.
           Cresterea fazanilor atat pentru desfacere cat si pentru eliberarea lor in natura pentru vanat devine din ce in ce mai populara. In Occident proprietarii de terenuri au oportunitati foarte mari de venit din cresterea fazanilor si eliberarea lor pentru vanatoare.
          Fazanii sunt renumiti pentru carnea lor deosebita, cu gust specific de vanat, extrem de apreciata si pentru penajul colorat. Aceste pasari sunt crescute, in conditii de captivitate, pentru imbunatatirea fondului de padure si de vanatoare, sau pentru productia industriala de carne.
          Cresterea fazanilor poate fi privita ca un hobby sau ca o afacere in adevaratul sens al cuvantului.                                                             Cresterea fazanilor atat pentru desfacere cat si pentru eliberarea lor in natura pentru vanat devine din ce in ce mai populara.
           
Fonduri Nerambursabile Pentru Fazanerie

            Sunt putini oameni in Romania care stiu cu adevarat la ce se refera aceste fonduri nerambursabile, dar si tu te poti numara printre ei, si tu poti beneficia de acesti bani fara sa ii returnezi, realizand propria ta afacere cu fazani.
            In acest sens, Guvernul Romaniei a aprobat in luna Martie doua acte normative cu privire la reglementarea ajutoarelor de stat pentru producatorii agricoli. Prin aceste acte normative, crescatorii de pasari pot beneficia mai repede de sprijin financiar, ajutorul de stat ridicandu-se la 360 de milioane de lei.
            Nu este greu sa incepi o afacere, tot ceea ce trebuie sa faci este sa vrei cu adevarat sa demarezi acea afacere. Pe masura ce vei citi urmatoarele randuri vei vedea ce trebuie sa faci pentru a incepe o afacere cu fazani.

luni, 19 martie 2012

afaceri online





Castiga bani pe net

Tot alergand printre miile de pagini, am ajuns la capitolul bani pe net.
Ca mai toti, m-am intrebat daca chiar se pot face bani pe net.
Da se pot face bani din Blog si Adesnse.
Totul incepe cu alegerea unui blog cu un subiect intersant.
Pentru asta se pot folosi  unelte specializate, cum ar fi Google Keyword Tool.

Cumva ai gasit aceasta pagina pentru ca vrei sa scapi.

  • Vrei sa scapi de situatia financiara curenta.
  • Vrei sa scapi de asteptatul luna de luna al micii sume de bani ce te inrobeste.
  • Vrei sa scapi din lupta cu plata facturilor si datoriilor.
  • Vrei sa scapi de programul 9-5 si de orele suplimentare.
  • Vrei sa scapi de orele de trafic infern si cozile la care esti supus sa stai.
  • Vrei sa scapi de orice te tine inapoi sa faci mai multi bani pe luna decat restul de 99,997% de oameni.

Esti norocos daca te regasesti in cel putin o situatie de mai sus!

Pentru ca ai facut cumva si ai aterizat pe singura pagina online care are raspunsul la toate aceste probleme.


Google Adsense este un serviciu de reclame oferit de una dintre cele mai mari si mai de incredere firme din lume – Google.

  • Lucrul cu Google Adsense nu impune un program fix.
  • Cu Google Adsense lucrezi cand vrei, cat vrei, de unde vrei.
  • Nu trebuie sa te trezesti la 6 dimineata.
  • Nu trebuie sa muncesti 8 ore pe zi.
  • Nu trebuie sa stai peste program.
  • Nu trebuie sa vinzi nimic.
  • Nu ai costuri aberante pe chirii, salariati, stocuri, materii.
  • Nu te bat la cap sefi.
  • Nu te bat la cap clienti.
  • Nu te bat la cap oameni enervanti, sacaitori si dificili.
  • Castigi cand dormi.
  • Castigi cand esti in vacanta.
  • Castigi cand te distrezi.



Cum Castig Bani Cu Google Adsense?


Banii din Google Adsense se castiga atunci cand primesti clickuri de la vizitatori pe reclamele afisate pe blogul tau!

Daca nu stii adevarul poti sa petreci ani in intuneric si sa castigi undeva intre 0,01€ – 0,04 € pe click.

Acesta este castigul bloggerilor de la noi si a celor care nu stiu secretul…


Tu nu trebuie sa-ti consumi nervii si timpul ca sa afli acest secret.

Il inveti imediat.

Inveti secretul cum sa obtii clickuri ce valoreaza intre 0,50 € si 7€ per click.

Am primit si clickuri de 30€ adica 100 de lei dintr-un click!

Uita-te la acest exemplu:

Sa zicem ca ai un blog cu putine vizite – 30 de vizite pe zi.

Nici nu-ti trebuie mai mult.

Si o medie pe click de 0,75 €.

Primesti (in cel mai rau caz) 7 clickuri pe zi.


7 clickuri * 0,75 € = 5,25 € pe zi

Castigul tau este de: 157,5 € pe luna adica 664,02 RON luna!

Dintr-un singur blog!

Dar daca ai 10 bloguri? (Iti trebuie minim doar 10 articole.)